Workshops
Advies
Hein Verdam
Vraag en antwoord
Workshops in Nederland
 
Belangrijkste kenmerk van de workshops: ze zijn praktijkgericht.
De prijzen voor deelname zijn laag, het aantal deelnemers klein. Daardoor ontstaat een gemotiveerde, directe sfeer die alle ruimte biedt voor het inbrengen van eigen vragen. De cursisten met raad en daad bijstaan, daar gaat het om.
 
Mijn Franse Huis: Het Begin
Deze workshop behandelt onderwerpen zoals het beoordelen van de staat van het huis, het lezen van een offerte, het aanleggen van voorzieningen als water en elektra, de aanvraag van een bouwvergunning, het maken van een prioriteitenlijst en materiaalkeuze. Als je onlangs een huis hebt gekocht of op het punt staat dit te doen kun je jezelf een hoop tijd en moeite besparen door deze workshop bij te wonen.
 
Mijn Franse Huis: Het Dak 
Tijdens deze praktische workshop maak je kennis met de belangrijke ins en outs van de verschillende traditionele dakbedekkingmethodes. Aan bod komen het beoordelen van de staat van een dak, de verschillende renovatiemethodes, isolatie en de keuze van dakbedekkingmateriaal. Als je er over denkt je dak te (laten) renoveren word je hier een stuk wijzer.
 
Mijn Franse Huis: De Installaties
Alles over de verschillende installaties in je huis kom je te weten tijdens de workshop Mijn Franse Huis: De Installaties. Hoe zit een Franse stoppenkast in elkaar? Wat voor verwarming kan ik het beste kiezen? Hoe moet een septic tank aangelegd worden? Waar haal ik drinkwater vandaan? Deze en vele soortgelijke vragen worden beantwoord in deze technische workshop.
 
Prijzen en data workshops
Bij voldoende belangstelling vindt de volgende serie workshops plaats in de zomer van 2011. Heb je belangstelling, laat dit dan weten door een e-mail te sturen. 
Workshop ‘Mijn Franse Huis: Het Begin’
Duur: 1 middag
Plaats: Amsterdam
Data: 9 juli 2011
maximum aantal deelnemers: 10
Kosten: € 59,50 incl. BTW
 
Workshop ‘Mijn Franse Huis: Het Dak’
Duur: 1 middag
Plaats: Amsterdam
Data: 23 juli 2011
maximum aantal deelnemers: 10,
Kosten: € 59,50 incl. BTW
 
Workshop ‘Mijn Franse Huis: De Installaties’
Duur: 1 middag
Plaats: Amsterdam
Data: 16 juni 2011
Maximum aantal deelnemers: 10
Kosten: € 59,50 incl. BTW
 
Belangstelling of inschrijven? Klik hier om een email te sturen.