Boek
Preview
Reacties
Bestellen
Waar te koop
Inleiding boek
Hoofdstukindeling
Reacties van lezers
 
 
Beste Hein,
Mijn vrouw vond de website en ik heb direct het boek besteld via de link.
 
Ik heb het nu voor 1/4 lezen en voor ons is dit boek met tips, adviezen en ervaringen zijn geld al dubbel en dwars waard!
Dit is echt een aanrader voor mensen die in Frankrijk een vakantieonderkomen willen kopen of er willen gaan wonen en nog een uitdaging zien om zelf tijd en geld te investeren om hun "paradijsje" tot het "paradijs"om te toveren.
 
GOED BOEK !
 
Diana van Orten - Hans Peters
Zaltbommel
 
"Het boek is gearriveerd en ik wil je grote complimenten maken.
Het boek is niet alleen mooi vormgegeven, maar ook super informatief... kortom ik denk dat een ieder die een huis in Frankrijk wil kopen of er al een heeft
niet zonder jouw boek kan. Jammer dat het er nu pas is.
Een "must have", zonder nou te gaan overdrijven... maar ik denk echt dat je met dit boek voorkomt dat je steeds opnieuw het wiel gaat uitvinden."
 
Jacqueline Smit
Uffelte
 
"Gisteren ontvingen we uw boek. Het overtrof alle verwachtingen! Ik heb inhoudelijk nog niet goed kunnen beoordelen hoe diep de diverse onderwerpen gaan, maar de eerste indruk is fantastisch. We denken er al jaren over om op zeker moment te emigreren naar Frankrijk. Een bestaand huis opknappen heeft een heleboel voordelen, waaronder oude bomen en sfeer. Iets wat je vaak zo mist bij die nieuwbouw bordkartonnen huisjes zoals die ook in die golfparkjes worden gebouwd. Dat is een beetje erge nep. 'En pierre' moet het toch
eigenlijk wel worden. Maar wat haal je je allemaal op de hals? Uw boek geeft een heleboel houvast en ziet er erg bemoedigend uit. En het staat barstensvol praktische tips en waarschuwingen. En desondanks is het één  uitnodiging om in Frankrijk te gaan wonen. Al dan niet permanent.

Dit is net wat we nodig hadden: een inspiratiebron voor nieuwe dromen, terwijl de regen langs de ramen drupt en de bladeren vallen.
Ook al zou het er uiteindelijk toch niet van komen, dan nog verschaft uw boek ons een hoeveelheid voorpret die niet in geld is uit te drukken.

 Zeer bedankt voor uw prachtig verzorgde en goed geïllustreerde boek!"

Martien de Wit
Valkenswaard
 
Wat een geweldig boek, prachtige foto's, leuker, vindingrijker geschreven dan "concurrentie". Zeer afwisselend met de verhalen v/d diverse huizenopknappers tussendoor.
 
J.H.
Blaricum
 
Ik heb enkele dagen geleden uw boek ontvangen. Het is echt een prachtig boek, het heeft mijn hoge verwachtingen nog overtroffen! De foto's zijn prachtig en de uitleg is zeer duidelijk. Het is een verjaardagskadootje voor mijn echtgenoot, die in januari jarig is. Over enkele jaren willen we proberen om onze droom waar te maken en een op te knappen huis kopen in het zuiden van de Ardèche of het noorden van de Gard. Dit boek zal dan zeker van pas komen!
 
Nathalie Heernaert-de Wilde
België